Inschrijvingen

chiroKinderen die vorig jaar reeds bij de Chiro waren, betalen het lidgeld VOOR 8 OKTOBER 2017 via een overschrijving EN schrijven zich in via de website (https://www.chiroas-niel.be/inschrijven/). Iedereen moet zich inschrijven via de website anders geldt de inschrijving NIET.
Kinderen die voor het eerst kennismaken met onze Chiro mogen 3 zondagen proberen.
Indien uw kind beslist bij de Chiro te blijven, schrijft u het lidgeld over op onze rekening en schrijft u zich in via onze website (https://www.chiroas-niel.be/inschrijven/ ) waar u de nodige gegevens van het lid kan invullen.
We rekenen er wel op dat u dat ook doet, zo kunnen wij alles in orde maken i.v.m. de verzekering en ontvang je de boekjes doorheen het chirojaar. We vragen een lidgeld van €30/kind. Gelieve dit te storten op het rekeningnummer BE78 0682 2918 7886. Vergeet zeker niet de naam, voornaam en de geboortedatum van uw kind te vermelden. In dit lidgeld zit inbegrepen: iedere zondag een hapje en een drankje, een verzekering voor alle chiro-activiteiten, een lidkaart waarmee korting kan verkregen worden in ‘de banier’, speel- en knutselmateriaal en onze chiroboekjes.
Het lidgeld proberen we zo laag mogelijk te houden, onder andere door het organiseren van een grote fuif (My Way Party).

 

Klik hier om je in te schrijven voor kleinledenweekend. Sluiten