Het was weer een superleuke dag vandaag op de bivakplaats!

In de voormiddag gingen de kadeetjes op ontdekkingstocht in de piratenwereld en vonden heel veel mooie prentjes. De speelclubs hebben prachtige kunstwerken gemaakt uit klei. De rakwi’s deden een levende wie-is-het.

De tito’s gingen op weg met hun ladder, maar Kamiel kon het niet aan en dus hebben ze het spel stilgelegd en blackbox gespeeld. De keti’s hebben hun spel Wauters vs. Waes afgewerkt met part 3. Arne Wan Hees werd de ultieme winnaar, proficiat!

De aspi’s werden vandaag even leiding en zijn in de voormiddag druk bezig geweest met de voorbereidingen.

In de namiddag was het dan leidingswissel, met hulp van de aspi’s.

De kadees hebben kwartetten verzameld en de speelclubs een moord opgelost. De aspi’s hebben dit supergoed gedaan! De rakwi’s werden ook voor een namiddagje detective met hun nieuwe leiding. Voor de tito’s werden even minder mobiel en speelden de paralympics. De keti’s werden opgesloten en moesten via allerlei tips zichzelf bevrijden, dit lukte jammer genoeg niet zo goed en ze moesten zelfs avondeten in gevangenschap.

 

Vanavond was het bezinning voor alle groepen. De leiding, kookploeg en Jean werden uitvoerig bedankt door de leden en ze stonden even stil bij de leuke momenten van dit bivak.

 

Op dit moment zitten de aspi’s ook in de leidingstent, want vandaag waren ze natuurlijk ook leiding. We zijn er zeker van dat ze het heel goed zullen doen volgend jaar!

 

Tot morgen!