Hallo hallo thuisfront,

Een kort verslag van wat er vandaag allemaal is gebeurd.

De kadees stonden vandaag voor de eerste keer in de keuken. Ze maakten heerlijke pizza en petit beurre die ‘s avonds met grote vreugde en trots werd opgegeten vergezeld met een lekkere cocktail.

De speelclubs hielden vandaag ook een ‘kook’voormiddag. Ze maakten net als de kadeetjes petit beurre. En na dit cullinair hoogtepunt kwamen ook de pleinspelen aan bod.

Bij de rakwi’s stond mastermind voormiddag op het programma. Het was een groot kleurenfestijn en de code werd gekraakt.

Voor de aspi’s was het vandaag een spannende namiddag. Ze mochten namelijk leiding spelen voor de drie jongste groepen. Voor de oudere groepen was het leidingswissel. De kadees speelden het ridder en drakenspel. De ridders versloegen de draken na vele spelletjes. De speelclubs speelden een talentenjacht en lieten zich van hun beste kant zien. De rakwi’s speelden het hutinrichtingspel en zijn nu echte binnenhuisarchitecten.

de tito’s speelden in de voormiddag het opgroeispel en startten terug als echte baby en speelde zo verder totdat ze weer een puber waren. de tito’s speelden in de namiddag hoe roder hoe beter. Ze waren van top top tot teen rood en hielden zelfs een tomatengevecht.

de keti’s werden deze voormiddag bomenknuffelaars en moesten elk hun boom verdedigen tegen de rest van de keti’s. In de namiddag speelden ze het reclamespel.

Zo dit was was het weer voor vandaag.

groetjes uit het wilde neerpelt en tot morgen voor meer weer.

de allerbeste redactie